Skip to Content

Arrenca el procés participatiu del Pla Canviem pel Clima 2030
Descripció anunci:

Aquest pla vol promoure canvis i ajudar a estendre una nova cultura de sostenibilitat que intensifiqui l’acció climàtica a la ciutat. Podeu fer les vostres aportacions a través de la plataforma Decidim o bé a les sessions online del 15 i el 29 de juny.

Aquest pla vol interpel·lar tots els agents de la ciutat i oferir-los el suport i els recursos adequats en cada cas. Prèviament, vol implicar-los en l’elaboració del Pla mitjançant un procés participatiu que s’inicia aquest mes de maig i que s’allargarà fins a finals de setembre. El procés participatiu no parteix de zero, sinó d’una proposta preliminar de Pla que ha elaborat l’Ajuntament i que inclou un marc estratègic (visió i missió, objectius, valors i abast) i unes línies d’acció agrupades en cinc àmbits d’intervenció. La proposta també incorpora un document previ que exposa la situació de partida i el marc conceptual.

Sessions participatives adreçades a la Xarxa B+S (inscripcions obertes!) 

Aquest procés participatiu va adreçat a tota la ciutadania i a tots els agents interessats, inclosos els membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible. Les diverses vies per participar-hi s’expliquen a l’espai web del Pla allotjat a la plataforma decidim.barcelona. Si voleu dir-hi la vostra, us animem a entrar al web i a proposar accions que penseu que caldria incorporar al Pla (i, si ho voleu, a validar el marc estratègic). Els membres de la xarxa B+S també podreu participar en dues sessions participatives telemàtiques programades els dies 15 i 29 de juny. 

Sessions participatives “Pla Canviem pel Clima 2030” 

el 15 i el 29 de juny de 17 a 19 h 

Sessió online, s’enviarà l’enllaç de connexió amb la inscripció

Inscripcions obertes!

 

Entitat o associació:
Secretaria Barcelona + Sostenible
Telèfon:
932 562 593