Skip to Content

App Infoplatges
Descripció anunci:

Per conèixer l’estat de les platges es pot consultar el web de platges o descarregar-s’hi la nova aplicació gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils, on trobar tot el que cal saber de l’estat de les 39 platges metropolitanes.

A més de realitzar consultes, també es pot comunicar qualsevol tipus d’incidència.

Consulta de platges al web de l’AMB: informació general i l’estat de les platges.

Infoplatges: Utilitzar l’aplicació Infoplatges que es pot descarregar gratuïtament. Aquesta app està disponible per a iPhone i Android.

En aquesta app gratuïta es troba tot el que cal saber de l’estat de les platges metropolitanes: Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Adrià de Besos, Badalona i Montgat.

Trobareu informació sobre el municipi, la geolocalització, el temps, la temperatura i l’estat del mar, la velocitat del vent, els serveis i les instal·lacions que hi trobaràs, els accessos, els aparcaments, els transports públics, les activitats que podràs fer, els serveis de primers auxilis, i fotos diverses.

A més, es pot comunicar qualsevol incidència sobre neteja, desperfectes, dutxes, etc., fer-ne el seguiment i proposar millores.

 

Entitat o associació:
Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)
Telèfon:
-
Email:
-