Skip to Content

A inicis d’octubre s’obrirà el termini per participar a la 5a Fira de Consum Responsable i d’ESS
Descripció anunci:

Consulteu tota la informació per sol·licitar la vostra inscripció a la fira.

Després de l’èxit de les primeres edicions, l’Ajuntament de Barcelona organitza la 5a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària del 20 al 31 de desembre en el marc de les festes de Nadal 2019. A partir de la primera setmana d’octubre, les entitats i projectes de l’Economia Social i Solidària (ESS) que vulgueu participar-hi podran fer la seva sol·licitud. Estigueu atentes a aquesta pàgina i al twitter @Altreseconomies on publicarem tota la informació.

En primer lloc, recordar que l’objectiu de la Fira és, per una banda, donar a conèixer i facilitar a la ciutadania el consum responsable, oferint productes de qualitat, de proximitat i/o elaborats amb condiciones respectuoses amb les persones i el territori. I per l’altra banda, visibilitzar i enfortir a les entitats de l’Economia Social i Solidària de la ciutat compromeses amb el consum responsable i l’ESS i que realitzin accions de difusió i retorn social que ajudin a fomentar els valors de la Fira.

A qui busquem?
Entitats de l’Economia Social i Solidària de Barcelona que puguin oferir productes, serveis i activitats que promouen i permeten practicar un Consum Responsable i/o de proximitat.

Què oferim?
Espais a la Plaça Catalunya de Barcelona durant gairebé 10 dies per oferir els vostres productes i difondre els valors i pràctiques socials i de Consum Responsable.
La possibilitat de realitzar activitats de foment del Consum Responsable dirigides a la ciutadania per tal de visibilitzar la vostra entitat.

Què heu de fer?
Estigueu atentes a aquesta pàgina, així com al compte de twitter @Altreseconomies, on publicarem tota la informació sobre la fira, les condicions de participació i les instruccions per fer la vostra sol·licitud d’inscripció. 

Mentrestant i si teniu cap dubte, podeu contactar amb l’organització a través del correu firaconsumresponsable@bcn.cat

 

Entitat o associació:
Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària
Telèfon:
-