Skip to Content

7 entitats i principis de consum responsable per a una tecnologia social
Descripció anunci:

No us perdeu l’article a Xarxanet de Sara Borrella, de Colectic: 7 entitats i principis de consum responsable per a una tecnologia social

Guifi.net, eReuse, el Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària, Katuma, Pam a Pam, la Free Knownledge Institute i femProcomuns són 7 entitats que fomenten el consum responsable i advoquen per una tecnologia més justa i lliure.

La cura del medi ambient s’ha convertit en una de les preocupacions més esteses en l’actualitat i un dels sectors que ha experimentat un major desenvolupament en les últimes dècades ha estat el tecnològic.

Cada dia es produeixen milers de dispositius electrònics com electrodomèstics, televisors, ordinadors, tauletes, telèfons mòbils… amb els efectes negatius que això comporta. Però la tecnologia, ben utilitzada, també pot servir per ajudar al medi ambient.

Enguany la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya que es celebra del 25 al 27 a la Fabra i Coats de Barcelona sota el lema «L’economia ha canviat, i tu a què aspires?», arriba a la seva 8ena edició. Dins la fira, l’espai de la TecnoFESC es dedica a les iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des d’un punt de vista social sota els criteris de l’economia solidària i promou criteris per a una tecnologia més lliure, responsable i solidària

En aquest article coneixem 7 entitats de l’economia solidària que treballen sota alguns d’aquests criteris per a frenar la depredació dels recursos naturals i cobrir les nostres necessitats tecnològiques.

Article complet: 7 entitats i principis de consum responsable per a una tecnologia social

 

Entitat o associació:
Colectic
Telèfon:
934 425 867