Skip to Content

5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022
Descripció anunci:

Enguany es compleixen 5 anys des de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 i des de Barcelona + Sostenible i la Fàbrica del Sol estan organitzant una sèrie d’actes per celebrar l’equador del Compromís. El moment culminant tindrà lloc durant la darrera setmana de novembre amb els següents esdeveniments:

  • Jornada Ajuntament + Sostenible (dimarts 28/11/2017), amb el personal de les dependències i serveis municipals
  • Convenció de Signants (dijous 30/11/2017), adreçada a tota la xarxa B+S (escoles, entitats, empreses, institucions, comerços)
  • Festa de la Sostenibilitat (cap de setmana 2-3/12/2017). Amb motiu de la reforma de La Fàbrica del Sol, se celebrarà amb tota la ciutadania la inauguració de l’equipament. Tots els membres de la xarxa B+S hi sou especialment convidats. 

Voleu formar part del grup de treball Convenció 2017?

Per tal d’avaluar el grau d’assoliment dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 en els darrers 5 anys i promoure l’acció conjunta dels propers 5 anys, volem crear  un grup de treball de valoració dels avenços i identificació de reptes pendents.

Formar part del grup de treball implica la revisió i aportació de continguts sobre documentació, la participació en dues sessions de treball i en la jornada de la Convenció de Signants, amb el següent calendari:

  • Juliol-Agost. Revisió i lectura de documentació aportada per la Secretaria B+S.
  • Setembre. 1a sessió del grup de treball: avaluació, diagnosi i brainstorming de reptes.
  • Octubre. 2a sessió del grup de treball: priorització de reptes i propostes d’organització per assolir-los.
  • 30 de novembre. Implicació en la Convenció de Signants.

Si esteu interessats en formar-ne part, responeu aquest breu formulari. A partir dels resultats d’aquesta consulta, s’organitzarà el grup de treball. Al juliol es concretaran les dates i s’obriran les inscripcions.

Seguim treballant per un món més sostenible!

Entitat o associació:
Barcelona + Sostenible
Telèfon:
93 256 25 93