Skip to Content

3r congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya
Descripció anunci:

Ja és a punt de celebrar-se el 3r congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, el qual es realitzarà el dia 16 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Totes les entitats estan convidades a assistir-hi per aconseguir que aquest esdevingui un lloc real de trobada i enfortiment del sector, en el qual sorgeixi l’oportunitat de fer xarxa i establir aliances i col·laboracions entre entitats, i on puguem fer incidència social i política tot treballant els reptes ambientals del país per als propers anys i quin és el nostre paper com a sector per a afrontar-los i donar-hi resposta.

QUÈ TROBAREU al 3r CONGRÉS del TSAcat? (veure PROGRAMA del congrés)

Ponència inaugural, sobre el rol i el paper de les entitats socials i ambientals en la implementació de les politiques ambientals del país.

Espai ‘Els reptes’, que consistirà en la realització de taules de debat per identificar els reptes ambientals per als propers anys per a cada àmbit temàtic, quin és el nostre paper com a sector i què podem fer per a afrontar-los i donar-hi resposta. Es portaran a terme 6 taules de reptes simultànies, cadascuna d’un àmbit de treball diferent, i dinamitzades per a una entitat d’expertesa amb la temàtica

(Més informació)

Espai ‘Fem Xarxa’, taller per afavorir el coneixement dels participants i fomentar estratègies col·laboratives per a compartir recursos, cercar aliances i col·laboracions professionals així com identificar propostes per reforçar el treball en xarxa a nivell de sector. Aquest espai estarà dinamitzat per la SCEA. (Més informació)

Cloenda i lectura del Manifest, en el qual es recolliran els reptes i les propostes de futur.

Inscriviu-vos ja en el 3r congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya!

Entitat o associació:
O3sac
Telèfon: