Skip to Content

10a Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Descripció anunci:

Teniu un projecte de prevenció de residus a Catalunya? En vols començar un? Voleu ressaltar-lo i donar-li més visibilitat?

Participa a la Setmana Europea de la Reducció de Residus (EWWR) i forma part dels milers de projectes Europeus residus zero, de reutilització, de malbaratament alimentari…. L’any passat, es van organitzar més de 13.000 accions a tot Europa. Aquesta és l’oportunitat perfecta per fer conèixer el vostre projecte a un públic més ampli. Qualsevol acció a casa o la vostra entitat, a la vostra empresa… és benvinguda!.

 

Aquest any, la EWWR tindrà lloc del 17 al 25 de novembre de 2018

Trobareu tota la informació a la nostra pàgina web: Setmana Europea de la Prevenció de residus.

Podeu comptar amb material comunicatiu (pòsters, infografies…) per donar a conèixer la vostra acció, així com l’agenda d’activitats difosa en diversos canals de comunicació a Catalunya i Europa. No dubteu a registrar un projecte a través del formulari en línia. Us podeu inscriure’s fins al 4 de novembre inclòs.

Manca d’inspiració per organitzar una acció? Consulta noves propostes al catàleg d’accions de prevenció o vine a descobrir les novetats al Seminari de Barcelona 18 de setembre de 2018.

Agraïm per endavant la vostra cooperació!

 

Entitat o associació:
Agència de Residus de Catalunya
Telèfon:
935 673 300
Email:
-