X

L’Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Ja està disponible la informació de les bases, amb les diferents àrees i programes pels projectes que presentin les entitats, però encara no està oberta la convocatòria. 

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2020 estarà comprès entre el 2 i el 30 de gener de 2020, ambdós inclosos.

La sol·licitud i la resta de documentació estarà disponible al començament de la convocatòria en el mateix web esmentat. De moment, la documentació que es pot trobar a la web és la següent: 

Recordeu que per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb l’assessora de finançament del CRAJ a través del correu  assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17.

El dijous 16 de gener a les 18h des del CRAJ es farà una sessió informativa dirigida a totes aquelles entitats interessades en les particularitats de la convocatòria a l’Espai Jove La Fontana. Ja us hi podeu inscriure a través del següent formulari: Inscripció a la sessió informativa sobre la Convocatòria de subvencions municipals 2020. 

A més, al final de la sessió es dedicarà una estona a la resolució de dubtes sobre el certificat digital, ja que enguany el tràmit només es podrà fer telemàticament