X

L’Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Ja està disponible la informació de les bases, amb les diferents àrees i programes pels projectes que presentin les entitats, però encara no està oberta la convocatòria. 

En breu es publicarà la convocatòria a través del BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona).

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2019 estarà comprès entre els dies 27 de desembre de 2018 i 24 de gener de 2019.

A continuació, podeu trobar el document de la convocatòria amb les àrees temàtiques i els programes: Informació convocatòria subvencions municipals 2019.

La sol·licitud i la resta de documentació estarà disponible al començament de la convocatòria en aquest mateix web. De moment, la documentació que es pot trobar a la web és la següent: 

Recordeu que per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb l’assessora de finançament del CRAJ a través del correu  assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17.

El dijous 10 de gener a les 18.30h des del CRAJ es farà una sessió informativa dirigida a totes aquelles entitats interessades en les particularitats de la convocatòria a l’Espai Jove La Fontana. Ja us hi podeu inscriure a través del següent formulari: Inscripció a la sessió informativa sobre la Convocatòria de subvencions municipals 2019.