X

L’Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Ja està disponible la informació de les bases, amb les diferents àrees i programes pels projectes que presentin les entitats, però encara no està oberta la convocatòria. 

En breu es publicarà la convocatòria a través del BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona).

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2018 estarà comprès entre els dies 28 de desembre de 2017 i 25 de gener de 2018.

A continuació, podeu trobar el document de la convocatòria amb les àrees temàtiques i els programes: Informació convocatòria subvencions municipals 2018.

La sol·licitud i la resta de documentació estarà disponible al començament de la convocatòria en aquest mateix web. De moment, la documentació que es pot trobar a la web és la següent: 

Recordeu podeu fer qualsevol consulta podeu contactar amb l’assessora de finançament del CRAJ a través del correu: assessoraments@crajbcn.cat

El dia 9 de gener a les 18:30h del 2018 des del CRAJ es farà una sessió informativa a totes aquelles entitats que vulguin saber les particularitats de la convocatòria. Podeu inscriure-us aquí: Inscripció Sessió informativa Subvencions municipals 2018 CRAJ.