X

Com a entitats juvenils tenim certes obligacions a l’hora de tractar les dades de les persones que han decidit cedir-les pel seu ús a l’entitat.

Per dades personals s’entenen totes aquelles dades referents a la nostra persona que ens identifiquen o ens poden arribar a identificar. Des del 25 de maig de 2018 entrarà en vigor l’aplicació del Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes, amb condicions més restrictives per al tractament de les dades personals.

Per aquest motiu, des del CRAJ volem que coneixeu quins aspectes haureu de canviar de la sol·licitud i custòdia de les dades personals de persones sòcies, participants, etc.

La càpsula formativa «Protegim les nostres dades!» us oferirà tota la informació que necessiteu conèixer, i tindrà lloc a l’Espai veïnal Calàbria el dimecres 13 de juny a les 18:30h fins a les 20:30h.

Com sempre la formació és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripcions càpsula formativa Protecció de dades, cuidem la privadesa de la nostra entitat!

Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça. Recordeu que des del CRAJ prioritzem les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona!

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic crajbcn.cat, la pàgina web craj@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

 

Per arribar a l’Espai veïnal Calàbria, podeu consultar l’enllaç a mapa: Com arribar a l’Espai Veïnal Calàbria. Per arribar-hi: Metro: L1 Rocafort, L2 Sant Antoni, L3 Poble Sec;