X

Data i horari: dilluns 10 i 17 de maig de 18h a 20h. 

Sou una entitat juvenil i voleu dur a terme projectes transformadors? Heu sentit a parlar de l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH), però no sabeu ben bé com incorporar-ho? En aquesta formació abordarem aquests aspectes per fer un canvi de mirada i poder enfocar els vostres projectes des de l’EGiBDH.

Es partirà de projectes i necessitats reals que les entitats vulgueu treballar i s’utilitzarà una metodologia pràctica, participativa i creativa

La formació serà impartida per Obliqües, una organització que treballa per un món amb major justícia global, acompanyant organitzacions i defensores de drets humans en la millora de les seves campanyes i projectes. També impulsen processos de transició organitzativa feminista. Ho fan promovent l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans i les noves narratives comunicatives. 

Continguts de la formació

Sessió 1: Canvia el xip amb l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans

  • De què parlem amb EGiBDH?
  • Quins són els aspectes claus de l’enfocament de gènere i de l’enfocament basat en drets humans?
  • Quina és la revolució de l’EGiBDH i per què cal canviar el xip?

Sessió 2: Pautes per incorporar l’aplicació de l’EGiBDH en les fases d’un projecte

  • Com treballem amb els i les joves com a titulars de drets?
  • Com incorporem l’EGiBDH en les diverses fases d’un projecte (context, disseny, implementació, avaluació)?
  • Com dissenyem objectius, resultats, indicadors i activitats que parlin de drets humans?

Lloc

De manera online a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Impulsem projectes transformadors a les entitats juvenils’.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o Whatsapp al 652 87 81 22. 

Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.