Formacions CRAJ 2021
X
Formacions CRAJ 2021

Ja és aquí la nova oferta formativa del CRAJ! De cara al primer semestre del 2021 oferirem unes 15 formacions gratuïtes dirigides a les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat de Barcelona.  

Una programació plena de temes d’interès associatiu com: subvencions i justificacions, diversitat religiosa, feminisme, cures, participació en línia, gestió de conflictes, xarxes socials, primers auxilis, emergència climàtica… 

Ja podeu consultar tota la programació a la següent pàgina: 

Programació formativa ‘Gener-juliol 2020’

Les inscripcions i tota la informació complementària es publiquen de dues a tres setmanes abans de l’inici de la formació. Si hi esteu interessades en alguna, podeu omplir el formulari perquè no us passi per alt cap formació del CRAJ i quan s’obrin les inscripcions us enviarem un correu perquè us hi pugueu apuntar!

Aquest any, com a novetat, hem fet més participatiu el procés de programació de les formacions i durant el mes de desembre hem preguntat a les entitats en què es volen formar, recollint les seves necessitats formatives a través d’un formulari. Entre les respostes que hem rebut destaquem temes com ecologisme, perspectiva de gènere, sociocràcia, ús de recursos informàtics, legalitat, finançament, WordPress

Com podreu veure, algunes de les propostes ja estan incorporades a la programació de formacions d’aquest 1r semestre i en d’altres hi treballarem en un futur, ja sigui a través de l’elaboració d’articles o com a properes formacions.

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22.