X

Data i horari: dimecres 26 de maig de 18.30 a 20.30h en línia i dissabte 29 de maig de 10 a 14h presencialment.

Algú es troba malament, ha patit un accident, una insolació o altres. Tothom vol ajudar, però… sabem com fer-ho? Si sou una entitat juvenil i voleu tenir coneixements sobre primers auxilis, en aquesta formació abordarem tècniques bàsiques per fer front a una emergència mèdica i mantenir a la víctima en les millors condicions possibles fins que arribi el personal sanitari.

La formació serà impartida per Creu Roja, centre de formació reconegut pel Departament de Salut i de referència en primers auxilis. La formació seguirà una metodologia participativa, dinàmica i pràctica, per actuar amb seguretat i confiança. A més, s’expediran certificats d’acreditació de Primers Auxilis Bàsics.

Continguts de la formació

Sessió 1: Teòrica (en línia)

  • Conèixer i saber aplicar els protocols d’actuació
  • Saber identificar i resoldre una situació d’urgència vital
  • Conèixer les mesures de prevenció

Sessió 2: Pràctica (presencial)

  • Suport Vital Bàsic (SVB) (reanimació cardio pulmonar, ennuegament (OVACE) i posició lateral de seguretat (PLS)
  • Identificació i actuació en lesions (ferides, contusions i cremades)
  • Alteració de la consciència (lipotímia, desmai)

Lloc

Dimecres 26 de maig de manera online a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Dissabte 29 de maig presencialment a la seu de Creu Roja a la Demarcació de Barcelona (C/ Joan d’Àustria, 118).

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle formatiu ‘Primers auxilis: saber és salvar!’

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o Whatsapp al 652 87 81 22. 

Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.