Skip to Content

Teatre no violent – Formació europea a França
Organitza:
Nomadways (Youth NGO)
Lloc:
Homade, Brivezac, França
Dates:
26 de juliol - 9 d'agost de 2019
Tema:
Diversitat
Data límit d'inscripció:
15.06.2019
Contacte:
helene@nomadways.eu
Descripció:

Nomadways vol convidar a 24 treballadores de joventut a explorar el mètode del teatre i la comunicació no violents junts a França.

NV THEATER és un projecte que desenvolupa competències per comunicar-se de manera no-violenta: reconèixer les necessitats pròpies i de les persones, reconèixer i expressar emocions, crear relacions pacífiques amb els joves i els companys de treball. L’objectiu del projecte és tractar situacions de conflicte o malentès en l’entorn laboral, on cal un compromís per al bé comú i el creixement. Tant com els conflictes són naturals per a les relacions humanes, la nostra preocupació no és deixar que amenacen el sentit bàsic de la seguretat, quan una persona sent les seves necessitats en perill, cosa que pot provocar reaccions defensives violentes.

Les competències per estar en contacte amb necessitats pròpies i comunicar-les a altres persones són especialment valuoses treballant amb grups multinacionals i interculturals, joves en risc, immigrants, on antecedents, contextos i enteniments, que estan configurant les estratègies per satisfer les necessitats. , podrien ser tan diferents entre si, donant lloc al procés de comunicació i la convivència.

El nom del curs prové de dos mètodes: “Teatre” fa referència a la metodologia del teatre de l’oprimit i del drama aplicat, creada per Augusto Boal, director de teatre i activista social i social. NV fa referència al llenguatge empàtic de comunicació, anomenat el llenguatge de la girafa, del mètode de comunicació no violenta per Marshall Rosenberg, psicòleg i mediador.

Per a més informació podeu seguir l’enllaç següent: Més informació