Skip to Content

Potència col·lectiva – Formació europea a França
Organitza:
Nest & Nomadways (Youth NGO)
Lloc:
Homade, Brivezac, França
Dates:
17-28 de juny de 2019
Tema:
Poder col·lectiu
Data límit d'inscripció:
30.04.2019
Contacte:
anne@nomadways.eu
Descripció:

Formeu part d’una iniciativa de treball amb joves? Treballes en equip? Les nocions d’intel·ligència col·lectiva, governança compartida, intel·ligència emocional, aprenentatge experiencial i encarnat us donen tremolors de plaer?

Aleshores “Poder col·lectiu” és per a vosaltres!
Aquesta formació reunirà 24 treballadores de joventut, treballadors socials i activistes de França, Hongria, Itàlia, Portugal, República Txeca i Espanya del 17 al 28 de juny a Homade, per explorar el poder de la intel·ligència col·lectiva a favor d’iniciatives socials i juvenils.

Objectius:

La formació té com a objectiu experimentar amb els participants i cooperar per millorar la nostra manera d’interactuar, valorant les nostres diferències, aprenent tant com puguem entre nosaltres i avançant cap a la transició social. “Collective power” ofereix un espai d’experimentació, transmissió i suport per construir, desenvolupar i realitzar iniciatives creatives, col·lectives, socials i juvenils.

Programa:

El nostre programa barreja les contribucions i experiments teòrics del grup per implementar projectes concrets durant la formació, així com preparar l’ús de les eines recentment descobertes en el context de vida i professional de tots. Es tracta de sentir i de conviure una experiència en grup utilitzant la nostra diversitat com a recurs fonamental, obert a preguntes individuals i col·lectives, transferibles a la nostra vida quotidiana.

Eines:

Algunes eines que utilitzarem:

  • la comunicació no violenta
  • governança col·lectiva
  • creativitat i intel·ligència col·lectiva: escolta profunda, idees sorgides des del centre, ús de mètodes de Walt Disney, 6 barrets de Bono, cafè del món …
  • el joc de Tao

Començant per preguntar a cada participant sobre les seves expectatives, el nostre programa integrarà elements d’organització del treball horitzontal, de la sociocràcia, de l’holocràcia, del pensament de disseny, de la gestió magra i de la improvisació. Tothom proposarà i animarà petites activitats per tal de contribuir a l’aprenentatge d’altres segons els seus propis talents.

Informació clau:

Dates: 17-28 de juny de 2019
Ubicació: Homade, Brivezac, França
Per a qui: busquem treballadors de la joventut, creadors de projectes, treballadors d’equips, pedagogs, socioeducadors i animadors creatius interessats en la intel·ligència col·lectiva i la governança, disposats a contribuir al desenvolupament i realització d’activitats compromeses socialment
Des de: França, Hongria, Itàlia, Portugal, República Txeca i Espanya
Termini de sol·licitud: 31 d’abril de 2019.
Anunci de resultats: abans del 15 de maig de 2019

Per més informació i presentar la sol·licitud, seguiu l’enllaç següent: Més informació