Skip to Content

Posa’t transnacional, posa’t solidària – Formació a Cercedilla, Madrid.
Organitza:
Spanish National Agency (National Agency)
Lloc:
Cercedilla (Madrid), Espanya
Dates:
1-6 de juliol de 2019
Tema:
Solidaritat
Data límit d'inscripció:
30.04.2019
Contacte:
TCA@injuve.es
Descripció:

Posa’t transnacional, posa’t solidària és un curs de formació sobre el desenvolupament de projectes europeus de qualitat per a joves a través del programa Erasmus + i del Cos Europeu de Solidaritat. 

Posa’t transnacional 2019 té com a objectiu contribuir als valors i principis del CES impulsant encara més la dimensió solidària dels projectes europeus de joventut.

L’objectiu d’aquest curs de formació és desenvolupar les competències dels participants per desenvolupar dos tipus diferents de projectes europeus de joventut. Els anomenats “projectes de solidaritat” dins de European Solidarity Corp (ESC) i, d’altra banda, Transnational Youth Initiatives (TYI) en el marc del programa ERAMUS Plus.

Els objectius del curs són:

1. Introduir i explorar dos tipus de projectes: Transnacional Youth Initiatives (TYI) dins del Programa Erasmus Plus i Solidarity Projects en el marc d’European Solidarity Corp (ESC).

2. Coincidir amb els socis europeus que estiguin interessats en desenvolupar projectes europeus de joventut amb una forta dimensió solidària per fer front als diferents reptes percebuts pels joves a nivell nacional o internacional.

2. Introduir EntreComp, un marc de competència integral, com a eina perquè els joves desenvolupin les seves competències empresarials mentre implementen els seus propis projectes.

4. Explorar la dimensió europea sobre la solidaritat dels projectes europeus de joventut.

5. Fomentar l’adquisició de diferents habilitats per part dels participants, com ara la comunicació, el treball en equip, la gestió de projectes en activitats internacionals i la creació de xarxes.

6. Desenvolupar propostes específiques per als futurs projectes europeus de jovent: Iniciatives transnacionals juvenils en el marc dels projectes ERASMUS Plus i Solidaritat al CES.

 

Per a més informació consulteu l’enllaç que us facilitem a continuació: Més informació