Skip to Content

Mentalitat i Solidaritat – Formació sobre el programa del Cos Europeu de Solidaritat a Irlanda.
Organitza:
Leargas (National Agency)
Lloc:
Dublín, Irlanda
Dates:
5-7 de juny de 2019
Tema:
Cos Europeu de Solidaritat
Data límit d'inscripció:
06.05.2019
Contacte:
nocallaghan@leargas.ie
Descripció:

Es tracta d’un seminari de contacte que dóna suport a les organitzacions per entendre quins són els principis fonamentals del Programa del Cos Europeu de Solidaritat.

Aquest seminari té com a objectiu la formació d’una nova organització solidària i d’antigues organitzacions SVE per reconèixer el canvi de mentalitat necessari per implementar les activitats del Cos Europeu de Solidaritat. Esperem que aquest seminari ajudi a les participants a basar-se en el concepte de “solidaritat” i a que aprenguin les habilitats i els coneixements per desenvolupar l’activitat del Cos Europeu de Solidaritat a les seves organitzacions.

Aquest seminari també serà una oportunitat perquè els participants es trobin amb altres organitzacions dedicades tant a l’activitat d’enviament com d’allotjament i que ajudin a trobar socis en l’àmbit del voluntariat.

Objectius:

  • Ajudar a les persones nouvingudes a entendre els principis bàsics del CES i com es pot incorporar a les seves organitzacions.
  • Ajudar a organitzacions prèvies a la transició SVE a CES.
  • Ajudar els participants a entendre les diferències i similituds entre el SVE i el CES.
  • Entendre el concepte de “solidaritat” i com es pot aplicar a les respectives organitzacions.
  • Ajudar als participants a trobar socis per a futurs projectes CES
  • Ajudar als participants a obtenir coneixements sobre les activitats clau del CES i oferir un espai per fomentar el desenvolupament d’idees i de projectes.
  • Proporcionar un espai per als coordinadors CES per intercanviar experiències, compartir bones pràctiques i recolzar-se mútuament en la transició del SVE al CES.

Per a més informació, seguiu l’enllaç següent: Més informació