Skip to Content

Formació a Moscou de Gestió de projectes per a organitzacions juvenils
Organitza:
UCG (Youth NGO)
Lloc:
Moscou, Federació de Rússia
Dates:
14 al 21 d'abril de 2019
Tema:
Gestió de projectes
Data límit d'inscripció:
28.02.2019
Contacte:
utrechtcg@outlook.com
Descripció:

El curs està dissenyat per a treballadors joves de projectes socials que vulguin millorar les seves habilitats de gestió de projectes. Després del curs, comprendreu millor com dissenyar els projectes i implementar-los al més alt nivell. Els joves amb experiència en la implementació dels projectes són convidats a la formació, així com a joves que mai no han dissenyat projectes propis però que poden començar a fer-ho.

El curs proporcionarà les eines i els coneixements necessaris per dissenyar el projecte i implementar-lo. Si mai no ha implementat projectes propis però si voleu començar, aquest curs és definitivament per a vosaltres.

El curs serà a Moscou. A més del contingut real del curs, els participants tindran temps i oportunitat de visitar el centre de la ciutat i veure Red Square, Kremlin i altres llocs turístics famosos. Al final del curs, els participants rebran els certificats que confirmen l’assistència del curs sobre gestió de projectes per a treballadors de la joventut. Si sempre ha volgut fer els vostres propis projectes: organitzar formacions internacionals, seminaris o fer altres projectes, però no sabeu com fer-ho- aquest curs és per vosaltres!

Ens veiem a Moscou!

Programa

El programa del curs es basa en la metodologia PMP (Project Management Professional). A més d’això, fem servir alguns aspectes que s’imparteixen dins dels cursos moderns de MBA, com el model de model de negoci i altres conceptes. També incloem en el curs els fonaments de Lean Start-up theory – MVP (producte mínim viable). El curs inclou els fonaments de la gestió de projectes: els participants aprendran a escriure la carta de projectes, determinen els objectius del projecte.

Els participants s’ensenyaran com preparar el registre d’interessats, com avaluar els riscos i preparar el registre de riscos. També aprendran altres elements de la teoria de la gestió del projecte. El coneixement de la teoria de la gestió de projectes permetrà als participants que tornin a les seves organitzacions a ser més eficaços creant els projectes. Podran redactar els projectes de manera professional.

Els participants aprendran a escriure un pla d’empresa segons la teoria empresarial moderna. Aprendran el contingut del llenç del model de negoci, aprendran a escriure-la. El concepte més fonamental de la teoria Lean Start-Up: el MVP (producte viable mínim) també s’introduirà als participants. Els conceptes compten amb els requisits mínims necessaris per a l’èxit del projecte. El concepte serà especialment útil per als participants sense o amb la mínima experiència en la gestió del projecte. Aprendran sobre quins són els requisits mínims necessaris per al projecte.

Tot l’aprenentatge s’acompanyarà amb els exercicis pràctics. Els participants no només aprendran la teoria, sinó que també aprendran a utilitzar-la. Durant el curs s’oferiran als participants per intentar practicar la teoria que aprenen. Pel que fa als arranjaments logístics, els participants arribaran el diumenge. No hi ha sessions el diumenge. Les sessions seran de dilluns a divendres. Les sessions seran molt intenses, de manera que recomanem no perdre cap de les parts de les sessions. L’allotjament es proporciona fins el diumenge. I això significa que el dissabte és el dia lliure. Els participants estan convidats a visitar Moscou per veure els bells llocs turístics del dissabte. Però si és clar, si ho desitgen poden sortir divendres a la tarda o dissabte.

Podeu trobar més informació sobre el curs que inclou la informació sobre l’allotjament a la nostra pàgina web: http://uconsulting.nl/courses/