Skip to Content

Fes-ho realitat – Formació per preparar intercanvis juvenils a Lituània
Organitza:
Lithuanian National Agency (National Agency)
Lloc:
Lituània
Dates:
15-19 de novembre de 2019
Tema:
Erasmus +
Data límit d'inscripció:
15.09.2019
Contacte:
skaiste@jtba.lt
Descripció:

Aquesta formació s’adreça a aquelles persones que no tenen cap o molt poca experiència en la preparació d’un intercanvi juvenil, però ja tenen una idea de projecte. L’objectiu principal és ajudar a a augmentar els aspectes principals de qualitat en diverses fases del projecte i preparar l’Intercanvi Juvenil per a que sigui escollit, i per tant, realitat.

El curs de formació ens oferirà un espai per explorar què cal fer per tenir un bon Intercanvi Juvenil. És per això que està adreçat a persones amb poca o nul·la experiència en aquest camp. També està obert a persones que hagin sol·licitat una subvenció i hagin rebut una resposta negativa o que estiguin planificant la sol·licitud d’una subvenció per primera vegada.

L’enfocament d’aquesta formació es basa en la combinació d’inputs i pràctiques per permetre a les persones participants posar mans a les experiències reals: explorar la resolució de problemes, compartir assessoraments…

Hi ha molts criteris de qualitat quan es tracta d’intercanvis juvenils Erasmus +. Per això, parlarem de participació juvenil, igualtat de gènere, dimensió de l’aprenentatge no formal, aprenentatge intercultural, procés YouthPass… veient tot el projecte com un procés d’aprenentatge de llarga durada. 

El programa “Keep it REAL” té una durada de 3 dies complets, el dia d’arribada el divendres 15 de novembre i el dia de sortida el dimarts 19 de novembre del 2019.