Skip to Content

Curs de formació a llarg termini “Cuina el teu MOOC: competències clau dels formadors juvenils per crear MOOC”
Organitza:
Foundation iWith.org
Lloc:
Barcelona i Holloko (Hongria)
Dates:
De l'11 de maig a l'11 d'agost de 2019
Tema:
Aprenentatge virtual
Data límit d'inscripció:
19.04.2019
Contacte:
alla@iwith.org
Descripció:

Vivim en la societat del coneixement on l’e-learning esdevé una manera més popular de transferir coneixements especialment per a joves que són “nadius digitals”. La UNESCO en el document “Educació a la societat de la informació i per a ella (2013)” subratlla la importància de l’aprenentatge virtual de l’educació. Massive Open Online Course (MOOC) és una eina potencial per a l’aprenentatge virtual, que pot fer que el treball dels joves sigui més accessible i inclusiu.

L’objectiu principal del nostre projecte és transferir els coneixements sobre la creació de MOOC i desenvolupar el document, descrivint el conjunt de competències digitals clau que els formadors juvenils han de tenir per desenvolupar MOOCs per al camp de la joventut.

Per aconseguir aquest objectiu, implementarem dues activitats:

ACTIVITAT 1: Part educativa del projecte (11-17 de maig de 2019, Barcelona, ​​Espanya)

  • Proporcionar als participants del projecte el conjunt de coneixements i habilitats necessaris per a la creació de MOOC.
  • Donar suport als participants del projecte amb el procés de creació de MOOC: almenys 3 MOOC dins de la implementació del projecte.

ACTIVITAT 2: Part del projecte reflexiva (6-11 d’agost de 2019, Holloko, Hongria)

  • Reflexionar sobre el procés i els resultats del treball de creació de MOOC.
  • Desenvolupar el document sobre competències digitals clau per a formadors juvenils, necessari per al desenvolupament de MOOC.
  • Promoure el potencial educatiu del MOOC per al camp de la joventut a través de seminaris oberts, bloc de projectes i entrevistes de vídeo.

Trobareu més informació a l’enllaç següent: Més informació