Skip to Content

Cos Europeu de Solidaritat Inclusiu – Formació a Croàcia
Organitza:
Agency for Mobility and EU Programmes (National Agency)
Lloc:
Zagreb, Croàcia
Dates:
2-6 de desembre de 2019
Tema:
Inclusió
Data límit d'inscripció:
18.10.2019
Contacte:
mateja.crnekovic@mobilnost.hr
Descripció:

L’objectiu de l’activitat és fomentar, recolzar i desenvolupar projectes inclusius en el marc del programa European Solidarity Corps (CES). L’activitat també pretén l’intercanvi de bones pràctiques entre les persones nouvingudes i les organitzacions amb experiència.
L’activitat obrirà un espai per donar a conèixer el treball i els interessos mutus, explorar idees potencials per a projectes inclusius comuns i crear col·laboracions de bona qualitat.

L’activitat reunirà diferents parts interessades, des de les nouvingudes al programa, fins a les que ja estan actives en projectes de mobilitat, però voldrien treballar més en projectes inclusius. En 3 dies hàbils oferirem l’espai per aprendre més sobre la inclusió, abordar els factors d’èxit de bons projectes inclusius i pràctiques de xarxa i intercanvi. Esperem que idees concretes per als projectes en CES surtin de les activitats de planificació de projectes durant la formació. Esperem 30 participants a l’esdeveniment.

Els objectius generals de la formació són:

  • Tenir un espai per reunir-se, interactuar i preparar idees de projecte junts
  • Reconèixer diferents aspectes i factors d’èxit d’inclusivitat a l’hora de debatre i implementar projectes inclusius en el marc del CES.
  • Conèixer les possibilitats del CES per a la implementació de projectes inclusius.
  • Projecte d’idees de proposta de projecte per a convocatòries CES 2020-
  • Assegureu-vos el coaching disponible per a les organitzacions per al període anterior al termini de febrer (cada Agència Nacional és responsable dels seus participants)
  • Continuar amb el procés de millora de la xarxa d’organitzacions inclusives

Elements del programa:

  • Presentació del CES
  • Es consolida la capacitat de la inclusió
  • Activitats de creació de col·laboracions
  • Espai per a creacions de projectes i creació d’esborranys (objectiu, objectius, socis, passos propers)

Grup destinatari de l’activitat:

Aquesta activitat està destinada a representants d’organitzacions interessades en projectes de voluntariat inclusiu en el marc del Cos de Solidaritat Europea, principalment per a nouvingudes al programa CES, però també per a aquelles organitzacions que ja han implementat projectes de mobilitat (en E + o CES). Així mateix, l’activitat s’adreça a organitzacions que ja tenen socis o voldrien trobar-les a l’esdeveniment i desenvolupar juntes la seva idea de projecte.

Els diversos programes i mètodes de treball no formals permetran que es tinguin en compte les necessitats de tothom, independentment de si tenen experiència o no en projectes de mobilitat europeus.