Skip to Content

Coordinació estratègica entre associacions! – Formació a Bristol, Regne Unit
Organitza:
Erasmus+ UK National Agency Ecorys UK (National Agency)
Lloc:
Bristol, Regne Unit
Dates:
7-13 d'octubre de 2019
Tema:
Erasmus +
Data límit d'inscripció:
17.06.2019
Contacte:
erasmusplustca@ecorys.com
Descripció:

Aquest curs té com a objectiu introduir i donar suport als possibles candidats a associacions estratègiques mitjanes i grans en innovació o intercanvi de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut.
Si sou un professional que treballa en una organització de treball amb experiència per a joves i que voleu desenvolupar pràctiques innovadores per al camp de treball dels joves, aquest curs podria ser per a vosaltres!

El curs es centrarà a proporcionar un coneixement exhaustiu de les oportunitats de finançament del programa Erasmus +: Youth in Action per al desenvolupament de projectes d’Associació Estratègica internacionals.

Els projectes d’associacions estratègiques ofereixen oportunitats per a la cooperació internacional i la innovació sostenibles en el camp de la joventut dins de Erasmus +: Youth in Action. Aquests projectes tenen un gran potencial per al desenvolupament d’idees i conceptes innovadors d’una major rellevància per al camp de la joventut a Europa.

Amb aquest curs de formació pretenem augmentar les competències per al desenvolupament de projectes de qualitat de l’Associació Estratègica (dins de l’Acció Clau 2 d’Erasmus +: Joventut en Acció), amb l’objectiu d’innovar en el camp de la joventut.

Al llarg del curs de 5 dies, tindreu oportunitats per:

• Explorar aspectes essencials sobre els projectes d’associacions estratègiques que formen part de l’acció clau 2 del programa Erasmus +: Youth in Action

• Comprendre els requisits de qualitat per a les Aliances estratègiques. Conegueu exemples d’aquest tipus de projectes

• Comprendre el concepte d’innovació en l’àmbit de la joventut a nivell europeu

• Explorar què és necessari per construir i mantenir una associació igualitària entre les organitzacions

• Comprendre els principis principals de la construcció d’una estructura d’activitats, resultats i un pressupost d’un projecte d’associació estratègica

• Coneix les eines que donen suport a la gestió d’aquests projectes

• Coneixeu altres professionals del treball amb joves per tal d’explorar els projectes d’associacions estratègiques i la cooperació sostenible.

 

Perfil dels participants Busquem participants que:

• Són capaços de comunicar-se en anglès (serà la llengua de treball principal)

• Estiguin treballant directament en una organització o institució vinculada al camp de la joventut, basada en un dels països del programa Erasmus +: Youth in Action.

• Tinguin experiència en la gestió de projectes en l’àmbit de la joventut

• estiguin disposats a desenvolupar pràctiques innovadores en l’àmbit de la joventut a nivell internacional

• Fins ara no s’han implementat una associació estratègica en l’acció clau 2 dins del programa Erasmus +: Youth in Action

• tenir una idea i voluntat específiques per explorar les possibilitats de desenvolupar i implementar projectes d’associacions estratègiques.

Tingueu en compte que les dates d’entrenament inclouen l’arribada (7 d’octubre) i la sortida (13 d’octubre).

Per a més informació podeu consultar l’enllaç següent: Més informació