AGO online suport zoom
X
AGO online suport zoom

Entitats! Heu de fer l’Assemblea General en línia i no teniu suficients recursos? La situació causada per la covid-19 ja fa força temps que no ens permet fer assemblees presencials i des de les entitats juvenils ens hem hagut d’anar adaptant.

La versió gratuïta de les plataformes per fer videoconferències tenen algunes limitacions i per això des del CRAJ us oferim la possibilitat de dur a terme la vostra AGO amb la plataforma que nosaltres disposem (Zoom).  

Com funciona?

1. Poseu-vos en contacte amb craj@crajbcn.cat i expliqueu-nos la vostra necessitat. Juntes mirarem de trobar una franja horària en que us puguem reservar l’ús del Zoom. 

2. Des del CRAJ generarem un enllaç a la sessió Zoom perquè el pugueu enviar a les vostres associades.

3. Si cal, uns dies abans ens podem reunir amb les persones organitzadores per assegurar que tothom coneix el funcionament del programa i/o assessorar-vos en l’organització de la vostra AGO.

4. El dia de l’AGO, una persona del CRAJ iniciarà la sessió i farà co-amfitriona a una persona responsable de la vostra entitat.

Què més us podem oferir?

També seguim oferint el servei de lloguer i cessió de materials, que us pot ser útil a l’hora de muntar la mesa: micròfons, taules i cadires o faristol. 

Així mateix, us informem que acabem de publicar una sèrie d’articles que us poden ser d’utilitat:

Si hi esteu interessades o voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic (craj@crajbcn.cat), telèfon (93 265 52 17), WhatsApp o Telegram (652 878 122). I si el que voleu és que us donem un cop de mà a l’hora d’organitzat l’AGO online, demaneu-nos un assessorament personalitzat!