X

Entitats, ja us podeu inscriure al Cicle de legalitat bàsica per a entitats que organitza el CRAJ, obert a totes les associacions juvenils.

Es durà a terme els dies 7, 9, 14 i 16 de juny a les 18:30 fins les 20.30h al Punt d’Informació Juvenil d’Horta-Guinardó- Punt 7 (Carrer Horta, 71, L5- Horta).

Es tracta d’un cicle de sessions informatives sobre els aspectes més bàsics sobre seguretat i protecció de dades amb l’objectiu de fer conscients a les entitats juvenils de la importància de la prevenció i la protecció en el disseny i implementació dels seus esdeveniments i activitats i donar a conèixer els aspectes bàsics per complir amb les normatives relacionades amb les assegurances i amb la protecció de dades.

 Les sessions que es duran a terme seran les següents:

  • 1a sessió: La importància de la seguretat en les activitats

Dimarts 7 de juny, de 18:30h a 20:30h

Com millorar l’organització i la seguretat, la gestió de la mobilitat, tràmits i principals aspectes legals en la gestió d’esdeveniments i espectacles públics i privats.

  • 2a sessió: Com organitzem una activitat? Elements a tenir en compte

Dijous 9 de juny, de 18:30h a 20:30h

Anàlisi de la organització i de l’operativitat de les activitats per a poder definir l’estructura organitzativa, la prèvia a l’acte, el desenvolupament i el desmantellament.

  • 3a sessió: Assegurances per a entitats, calen? Quines opcions tenim?

Dimarts 17 de juny, de 18:30h a 20:30h

Obligacions legals de les entitats a nivell d’assegurances i presentació de diferents tipus d’assegurances en funció del tipus d’activitats que acostumen a desenvolupar.

  • 4a sessió: La protecció de dades a les entitats juvenils

Dijous 16 de juny, de 18:30h a 20:30h

Consells i bones praxis per al tractament de dades personals a les entitats juvenils.

 

Es lliurarà un certificat d’assistència a qui assisteixi a un mínim del 75% de les sessions.

Places limitades i gratuïtes!

Inscripcions a través d’aquest formulari: legalitat per a entitats juvenils