X

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona ha fet públiques les bases de la convocatòria de subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenils situats a la ciutat de Barcelona, per realitzar activitats prioritàriament d’educació en el lleure, per l’atenció i suport social a col•lectius d’infants adolescents i per la dinamització juvenil.

Les subvencions financen la realització d’obres menors (incloses a l’article 3.3, 3.4 i 3.5, de l’Ordenança reguladora dels procediments d’intervenció municipal en les obres), per l’arranjament i adequació dels locals ubicats en el terme de Barcelona, que no siguin de propietat municipal ni d’altres administracions i utilitzats per de les entitats inscrites en el Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut per la realització d’activitats de promoció de l’educació en el temps de lleure d’infants adolescents i joves o bé pel desenvolupament d’accions de dinamització dirigides a fomentar la participació directa, la implicació i l’apoderament dels i les adolescents i joves que fan ús del local de forma continuada.

Des del CRAJ farem una sessió informativa el pròxim 12 de setembre per resoldre els dubtes de tothom, serà a les 18.30h a l’Espai Jove la Fontana, amb el tècnic de joventut de l’Ajuntament de Barcelona Toni Ribes i l’assessora de finançament del CRAJ Marina Rahola, tenint en compte que el termini de presentació de sol.licituds és el pròxim 27 de setembre.

Podeu inscriure-us a la sessió a través d’aquest formulari: 

 Sessió informativa sobre les Subvencions per a reformar els locals de les entitats juvenils 2017

Us recordem que si necessiteu servei d’interpretació de llengua de signes cal que ens ho comuniqueu a l’hora de fer la inscripció. Si al final no assistireu a la sessió us demanem ens aviseu el més aviat possible.

Alhora de fer la inscripció és molt important que feu saber les vostres inquietuds i el vostre grau de coneixement en relació els diferents temes que es tractaran per tal de poder ajustar el màxim el contingut i el nivell a les expectatives de les persones que hi assisteixin!

Mentrestant feu un cop d’ull a les bases i a la documentació de la convocatòria: Informació convocatòria locals juvenils de l’Ajuntament de Barcelona

Per qualsevol dubte que tingueu recordeu que a partir de l’1 de setembre ens trobareu en el nostre horari habitual al 93 265 52 17 o al correu assessoraments@crajbcn.cat!