X

Ja estan obertes les inscripcions al Cicle de finançament públic per a entitats que organitza el CRAJ per a totes aquelles persones/ associacions juvenils.

Es tracta d’un cicle de quatre sessions informatives sobre finançament públic amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents vies de finançament existents (subvencions, premis i ajuts) i reflexionar entorn la captació de fons públics.

Les sessions seran al Casal de Joves de Palau Alòs (Carrer de Sant Pere Més Baix, 55, Barcelona) i aniran a càrrec de Toni Ribes (assessor tècnic del Departament de Joventut) i de Marina Rahola (tècnica de subvencions del CRAJ). Es distribuiran en els següents continguts teòrico-pràctics:

 • Dimecres 14 de desembre a les 18:30h: El finançament públic a les entitats, de què parlem?

  Com podem planificar l’estratègia de finançament públic de l’entitat de manera acurada? Quins recursos ens poden ser útils per facilitar aquesta tasca? Quines institucions convoquen subvencions a les quals les entitats juvenils poden valorar presentar-se?

 • Dijous 15 de desembre a les 18:30h: Com sol·licitar subvencions per un projecte.

  La sol·licitud d’una subvenció, les bases, el projecte, la documentació i tots els passos que conformen el procediment.

 • Dimecres 21 de desembre a les 18:30h: Arriba el moment de justificar la subvenció: per on començar per entregar-ho amb qualitat?

  Convertim-la en la nostra oportunitat per mostrar quin ha estat el desenvolupament del projecte, en què s’han fet servir els recursos i quin impacte ha tingut.

 • Dijous 22 de desembre a les 18:30h: Errors freqüents en la sol.licitud i la justificació de subvencions.

  Sessió destinada a compartir i treballar, a través de casos pràctics i reals, els principals errors que es comenten en relació a la presentació de subvencions.

Nota: Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes les sessions.

Per arribar-hi: metro Jaume i L4 i Catalunya L3 i Ferrocarrils

Per a inscriure-us-hi només cal omplir el següent formulari: Cicle de finançament públic per a entitats juvenils 2016

Per qualsevol dubte o aclaració escriviu-nos a assessoraments@crajbcn.cat o bé truqueu al 93 265 52 17!