Cartell càpsula formativa Declaració IVA
X
Cartell càpsula formativa Declaració IVA

Des del CRAJ organitzem per primera vegada una formació que pretén detallar el funcionament de la declaració de l’IVA (Impost de Valor Afegit) a través dels models oficials 303 i 309, per a entitats que duguin a terme activitat econòmica com la venda de begudes, samarretes o entrades a obres de teatre i concerts, per exemple. És a dir, prestacions de serveis i entregues de béns.

La tasca trimestral i anual d’haver de declarar l’IVA a vegades se’ns fa una muntanya i és per això que volem facilitar aquesta gestió a través d’aquesta formació.

El cicle es distribuirà en dues sessions que tractaran les següents temàtiques:

  • 1a sessió. Els conceptes clars.
  • 2a sessió. Cas pràctic sobre la presentació dels models oficials.

A través de dues sessions de dues hores, els pròxims dimarts 18 i dijous 20 de setembre de 18.30 a 20.30h al Casal de Joves Palau Alòs (C/ de Sant Pere Més Baix, 55/ M: L1-Arc de Triomf o L4-Urquinaona) oferirem formació pràctica en la que detallarem els conceptes claus sobre què és l’IVA, quines entitats han de gestionar l’impost i què cal gestionar, quins són els tipus impositius, qui pot demanar l’exempció de l’IVA, quin efecte té aquest impost en els moviments econòmics i com es declara i gestiona internament.

La formació és gratuïta i podeu inscriure-us a través del següent enllaç:

Inscripció a la formació “El pas a pas de la declaració de l’IVA”

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. Més informació i inscripcions a craj@crajbcn.cat o bé al telèfon 93 265 52 17.