X

Entitats, volem arrencar el mes de març amb noves propostes! Per això, us proposem una càpsula formativa que us ajudarà a analitzar i realitzar un diagnòstic de la realitat que viviu a la vostra associació.

El proper 2 de març ens reunirem per conèixer plegades quina és la situació actual de l’entitat i per planificar noves estratègies d’organització i funcionament per continuar avançant en funció de les vostres necessitats i interessos. Per a fer-ho, us plantejarem dinàmiques que us permetran detectar les potencialitats i mancances i dibuixar les primeres passes d’un pla estratègic d’acció.

La càpsula, que tindrà lloc a l’Espai Jove Boca Nord, està oberta a totes aquelles persones que formin part d’una associació o col·lectiu juvenil de la ciutat i oferirà un tast del què serà una nova assessoria del CRAJ, l’assessoria d’autodiagnòstic, un servei d’acompanyament integral.

La sessió, com sempre, és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripcions a la càpsula formativa “Grups i associacions, davant del mirall”.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura, només cal que ho feu constar al formulari. Per descomptat, si teniu qualsevol dubte o voleu demanar més informació ho podeu fer a través del correu craj@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.