X

Entitats! Aquest mes la Generalitat de Catalunya ha tret un nou Decret, el Decret 267/2016, que entrarà en vigor el proper 1 de novembre, i que regula les activitats de lleure amb menors de 18 anys. Per anar treballant-hi hem actualitzat la Fitxa Temàtica 31 “Activitats d’educació en el lleure amb menors”! El nou decret deroga en conseqüència el decret 137/2003, que era la normativa de referència pel que fa a activitats d’educació en el lleure amb menors fins ara. 

Aquest nou decret té certs canvis de diversa afectació, com per exemple, l’obligatorietat de fer notificació a la Direcció General de Joventut d’aquelles activitats que tinguin una durada igual o superior a dues nits consecutives en comptes de tres, en l’augment dels percentatges de dirigents diplomats en els grups de més de 25 participants, així com l’obligatorietat d’un segon dirigent en aquells casos en què, per ràtios, només doni a un dirigent com a necessari.

En l’actualització de la fitxa temàtica també podreu trobar informació nova referent a les assegurances i altres aspectes legals imprescindibles de conèixer abans de realitzar qualsevol activitat.

Recordeu que per a qualsevol dubte podeu trucar-nos al 93 265 52 17 o enviar-nos un correu a info@crajbcn.cat.

Som-hi!