Cartell del cicle formatiu Organització d'esdeveniments
X
Cartell del cicle formatiu Organització d'esdeveniments

Organitzar esdeveniments és una part important de l’activitat de les associacions juvenils, però no és una tasca fàcil. Hi ha tràmits a tenir en compte i cal organitzar moltes coses alhora i coordinar-les bé per a que l’esdeveniment ens doni els fruits desitjats.

És per això que des del CRAJ oferim a les entitats juvenils un cicle formatiu on aclarirem tot allò que cal saber per muntar un bon esdeveniment i no morir en l’intent!

El cicle constarà de dues sessions:

  • Creem un esdeveniment: Tot allò que hem de saber pel que fa a la planificació, el disseny, la implementació i l’avaluació de l’esdeveniment: organitzem-nos!
  • Afrontem els tràmits: Un cop sabem quin és el cicle de l’esdeveniment, farem un repàs dels tràmits i les obligacions legals que té el nostre esdeveniment. Que no se’ns n’escapi cap!

La formació tindrà lloc dimarts 28 i dijous 30 de maig de 18.30 a 20.30h i ambdues sessions seran al Casal de Joves de Les Corts (C/ Dolors Masferrer 33-55 – M: L3 Les Corts i Maria Cristina i Tram: L1,L2 i L3 Maria Cristina).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle «Organitzem un esdeveniment sense morir en l’intent!». Si és possible, intenteu apuntar-vos més d’una persona de l’entitat, així podreu treballar col·lectivament com a entitat i no recaurà la responsabilitat sobre una persona.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull a alguns dels materials que tenim disponibles a la nostra web i que us poden ser d’interès:

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17