Cartell Cicle comunicació bàsica
X
Cartell Cicle comunicació bàsica

Ep, entitats! Us preocupa algun o molts dels següents temes?

Donar a conèixer la nostra entitat, tenir impacte i repercussió amb els nostres projectes, arribar al públic que desitgem, aconseguir un bon ambient dins l’entitat, transmetre uns determinats valors o imatge, contribuir a l’assoliment dels nostres objectius generals…

En tots aquests aspectes la comunicació de l’entitat juga un paper cabdal i per això val la pena conèixer-ne les claus! Per aquest motiu us convidem a assistir a aquesta nova formació del CRAJ, un cicle de dues sessions on ens aproparem i reflexionarem sobre aspectes de la comunicació als que sovint no hi dediquem prou atenció!

Entre d’altres, aprendrem com analitzar la salut comunicativa de la nostra entitat i veurem com gestionar i portar la comunicació de manera efectiva. Ho farem a través de les següents sessions:

  • Dilluns 13 de maig, de 18.30 a 20.30h: Com comuniquem? Comunicació interna i externa.
  • Dilluns 20 de maig, de 18.30 a 20.30h: Planifiquem la comunicació de l’entitat!

La formadora serà Marta Pulgar, llicenciada en Publicitat i RP (UAB), formada en diverses especialitats del sector, amb experiència com a responsable de comunicació de diverses entitats no lucratives i actual responsable de comunicació i captació a la Fundació Arrels.

Ambdues sessions tindran lloc a l’Espai Jove Casa Sagnier (C/ Brusi, 60 – M: L3 La Fontana, Lesseps / FGC: L7 Plaça Molina i Pàdua, L6 Sant Gervasi).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle «Comunicació bàsica per entitats». Si és possible, recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable, tot i que no és un requisit per assistir a la formació.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic comunicacio@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç