X

Associacions! Comencem el mes de febrer amb el primer cicle de formació del 2017: el Cicle de disseny, redacció i gestió de projectes. Si voleu redactar un projecte però no sabeu per on començar o si teniu una idea i voleu transformar-la per posar-la en marxa, aquesta formació us interessa!

El cicle tindrà lloc al Casal d’Entitats Mas Guinardó els dies 21, 23 i 28 de febrer i 2 de març. I en les diferents sessions es tractaran les següents temàtiques:

  • Dimarts 21 de febrer a les 18.30h: Per a què necessitem tenir redactat un projecte? – La seva gestació

Tothom parla de projectes, però què són exactament? Per què són importants per a les associacions? Què cal tenir en compte a l’hora de dissenyar-ne un?

  • Dijous 23 de febrer a els 18.30h: L’anàlisi de la realitat a les entitats i la tècnica del mar lògic

En aquesta sessió treballarem a partir de l’anàlisi de la realitat i aprendrem a dissenyar l’esquelet del projecte i els objectius a partir de la tècnica del marc lògic.

  • Dimarts 28 de febrer a les 18.30h: Les activitats, el pressupost i la comunicació del projecte

Aprofundirem en la creació de les activitats, la preparació del pressupost i la comunicació del projecte per aconseguir una major difusió.

  • Dijous 2 de març a les 18.30h: La planificació de l’avaluació i l’esperada implementació del projecte

L’avaluació és clau quan parlem de projectes, però no sempre tenim clar com dissenyar-la i quins mecanismes podem fer servir. Tractarem les eines per al seguiment del projecte, la documentació a generar i les eines de gestió comunicativa durant l’execució.

 

Si esteu interessades en assistir a la formació, ja us podeu inscriure a través d’aquest formulari: Inscripcions al cicle de disseny, redacció i gestió de projectes 2017.

Totes les sessions són gratuïtes i tindran lloc al Casal d’Entitats Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2). Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes les sessions del cicle.

Si voleu rebre més informació sobre el cicle, truqueu-nos al 93 265 52 17 o envieu-nos un correu a assessoraments@crajbcn.cat!