X

Data i horari: Dimecres 24 de febrer de 18.30 a 20.30 h.

Us heu plantejat alguna vegada quin consum feu a les vostres entitats i quin impacte té? Heu pensat en fer algun canvi però no sabeu per on començar? Quines opcions tenim per començar a aplicar des d’ara mateix?

En aquesta càpsula formativa coneixerem de primera mà diferents recursos pràctics que tenim a l’abast i experiències de les que podem aprendre i inspirar-nos: abastiment agroecològic dels nostres espais comunitaris i a l’associacionisme educatiu, com participar d’un supermercat cooperatiu, eines per organitzar un concert fora de les lògiques capitalistes, com impulsar un hort urbà des d’un esplai o agrupament, entre d’altres!

Comptarem amb l’experiència, recursos i eines de les següents entitats: Pam a Pam, Escola Lliure el Sol, Food Coop BCNles Contrabandistes, l’AEiG Jaume Ortiz i l’Espai de Consum Responsable.

Continguts de la formació 

  • Abastiment agroecològic als espais comunitaris i a l’associacionisme educatiu 
  • Participació i consum en un supermercat cooperatiu
  • Com organitzar un esdeveniment des de l’Economia Social i Solidària
  • Impuls d’un hort urbà a la ciutat
  • Consum conscient a les nostres activitats

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: No hi ha planeta B.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic info@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.