X

Entitats juvenils, ja esteu al cas de la obligació de presentar qualsevol tràmit amb l’Ajuntament, amb la Generalitat o amb l’Estat a partir de l’octubre del 2018 a través del certificat digital?

Si teniu dubtes sobre la importància del certificat digital; que és, com aconseguir-ne un, per a quines gestions serveix, com per exemple presentar la sol·licitud de subvencions o presentar declaracions, i si s’escau pagar, impostos, a la formació us explicarem tot el què cal saber i els passos a seguir per tal de sol·licitar-lo.

Si encara no teniu el certificat digital us animem a assistir a la formació el proper dilluns 4 de juny al Centre Cívic El Coll – La Bruguera a les 18:30h fins les 20:30h.

Com sempre la formació és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç:

Inscripcions a la càpsula formativa
«Les gestions de l’entitat a un clic: el certificat digital»

Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic informant-vos de si teniu plaça.

Recordeu que des del CRAJ prioritzem les places per a les persones que participen en entitats i col·lectius juvenils de Barcelona!

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Si voleu obtenir més informació sobre la formació o les inscripcions, consulteu-nos a través del correu electrònic crajbcn.cat, la pàgina web craj@crajbcn.cat o truqueu-nos al 93 265 52 17.

Per arribar al Centre Cívic El Coll – La Bruguera, podeu consultar l’enllaç a mapa: Enllaç al mapa per arribar al Centre Cívic El Coll. Per arribar-hi: Metro: L5 El Coll La teixonera, L3 Penitents, Bus 87;