Cartell càpsula formativa: La gestió del temps a les entitats
X
Cartell càpsula formativa: La gestió del temps a les entitats

Des del CRAJ us convidem a assistir a una càpsula formativa sobre la gestió del temps a les entitats. Analitzarem com treballa l’entitat, quines actituds són les més habituals, si l’entitat és prou participativa i assembleària, com és la seva organització, com s’estructuren les reunions o quins són els lladres del temps i com identificar-los, tots ells aspectes que afecten al temps de les persones associades i al cost d’oportunitat de participar.

La formació tindrà lloc el proper dimecres 26 de setembre de 18:30h a 20:30h al Casal de Joves Girapells (Carrer de Teodor Llorente, 20 – L4: Guinardó – Hospital de Sant Pau / L5: Congrés) i es desenvoluparà de manera pràctica amb les aportacions i vivències de les participants. És recomanable que assisteixi més d’una persona per entitat per poder compartir i comptar amb el màxim de punts de vista possibles.

Com sempre, la formació és gratuïta i les places limitades. Podeu inscriure-us a través del següent enllaç: Entre assemblees eternes, com ens organitzem per tenir vida més enllà de l’associació?

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al mateix formulari. Per a més informació podeu contactar-nos a craj@crajbcn.cat o bé al telèfon 93 265 52 17.