Skip to Content

Plantilla inscripció de nous socis/es
Número: 5

En la següent plantilla us presentem els elements que ha de contenir el formulari o la fitxa d’inscripció de noves persones sòcies, entenent-lo com un document que formalitza l’entrada de les persones a formar part a l’entitat com a membres associats.

La fitxa d’inscripció de noves persones sòcies és aquell document que les persones que vulguin formar part de l’associació hauran d’omplir i presentar (sigui físicament o virtualment) on consta tant la seva voluntat explícita de formar part de l’associació com aquelles dades necessàries per a poder efectuar correctament l’alta. 

A la fitxa cal tenir en compte les particularitats de cada associació, per exemple requisits d’accés com l’edat en associacions juvenils, l’existència de diferents tipus de sòcies o nivells de relació a l’entitat, drets i deures de cadascun, l’existència de quotes… En tot cas, sempre s’han de demanar aquelles dades que es necessitin i s’adeqüin als propis estatuts i funcionament, evitant demanar dades innecessàries.

Quan demanem a una persona que complementi una fitxa d’inscripció, hem de ser conscients que el tractament d’aquestes dades ha de complir el Reglament General de Protecció de Dades. Tal i com veureu a la  Fitxa Temàtica núm. 27 – Protecció de dades, cada text cal adaptar-lo a la finalitat per la qual es demanin les dades així com amb les dades i característiques de cada entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES