Skip to Content

Plantilla d'escaleta de l'Assemblea General
Número: 55
Any de publicació: 2020

A continuació us proposem una plantilla per fer una escaleta, que us servirà de guió durant l’Assemblea General i que prèviament us ajudarà a organitzar-la. 

L’escaleta serà l’esquema dels diferents punts de l’ordre del dia i de les accions que s’aniran donant durant l’acte i comptarà amb el temps de duració de cada punt de l’ordre del dia, les seves fases i els i les responsables d’aquestes. 

Tenir l’escaleta us ajudarà a veure l’estructura general de l’acte i el seu desenvolupament, per així també analitzar els passos i reordenar, assignar o reajustar el que faci falta.

Tingueu en compte que la plantilla és una eina que us ha de ser d’utilitat i que l’heu de modificar en funció de les necessitats i circumstàncies de la vostra entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.ods i .xlsx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia’).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

A més, al CRAJ disposem del següent material de cessió o lloguer que us pot ser d’utilitat per a la vostra assemblea:

  • Urna de metacrilat
  • Vídeoprojector
  • Pantalla
  • Punter làser per presentacions
  • Faristol

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES