Skip to Content

Plantilla del Marc Lògic
Número: 27

El Marc Lògic és una eina de planificació per a la redacció de projectes. Es tracta de dissenyar el projecte de manera sistemàtica i lògica, col·locant tots els elements en una matriu per a facilitar-ne la relació entre sí i donar coherència completa al projecte.

La redacció d’un projecte pot ser útil per a lús intern com a eina per a consensuar les accions i fins de l’associació, pot ser redactat per presentar el projecte a possibles col·laboracions, per presentar el projecte de l’entitat a les convocatòries de subvencions o presentar la proposta de patrocini a possibles finançadors i espònsors.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us facilitem les següents publicacions i materials, relacionades amb l’assemblearisme i la participació interna:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES