Skip to Content

Plantilla de sol·licitud d'excempció de l'IVA

A continuació us presentem un Certificat de sol·licitud d’exempció d’IVA. Aquesta sol·licitud serveix per demanar l’exempció de l’IVA, basant-nos en la llei reguladora de l’impost, que estableix que determinades activitats -quan siguin prestades per entitats que compleixin les característiques que la mateixa llei estableix- n’estan exemptes. 

L’exempció d’IVA significa que podem realitzar factures sense cobrar l’IVA corresponent i, per tant, no haurem de realitzar les declaracions trimestrals oportunes, però tampoc podrem deduir-nos l’IVA suportat en les nostres compres.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES