Skip to Content

Plantilla de seguiment per a la justificació econòmica de subvencions d'un projecte
Categories:
Número: 26

A continuació presentem una plantilla per a la justificació econòmica de subvencions d’un projecte. Per tal d’utilitzar-la us recomanem consultar la Fitxa temàtica núm. 68 – Seguiment per a la justificació econòmica d’un projecte, que complementa aquesta plantilla i detalla com fer-la servir correctament. 

Aquest document us pot ser útil per millorar la gestió econòmica dels projectes de l’entitat i fer seguiment de totes les subvencions que s’han demanat per un projecte concret. Cal dir que normalment cada institució ofereix la seva pròpia plantilla per tal de realitzar la memòria econòmica del projecte subvencionat i aquesta serà la que haureu d’omplir i presentar, de manera que aquesta plantilla que us oferim des del CRAJ us pot servir de guia i suport en la seva realització però en cap cas serveix per ser presentada.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.ods i .xlxs) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES