Skip to Content

Plantilla de renúncia a una subvenció
Categories:
Número: 30

A continuació, teniu una proposta de plantilla de carta de renúncia total o parcial d’una subvenció. Aquest certificat l’emet la pròpia entitat per tal de renunciar a una subvenció en el cas que no s’hagi pogut realitzar el projecte presentat, ja sigui per falta d’ingressos propis o per la falta de documents justificatius un cop finalitzat el projecte. 

Davant d’aquests fets, l’entitat es veu amb l’obligació de renunciar a la subvenció o una part d’ella i la notificació d’aquesta renúncia a l’organisme convocant és un tràmit que es demana que sigui per escrit. És recomanable també posar-se en contacte amb el tècnic o la tècnica de referència de l’administració per informar-lo de la renúncia i consultar els dubtes que tinguem.  

També cal destacar que és possible que la pròpia administració ja disposi de documents per a tal efecte, o que fins i tot disposi del que s’anomena Carta de reintegrament, com per exemple la que presenta l’Ajuntament de Barcelona.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES