Skip to Content

Plantilla de memòria d’actuació
Número: 24

En el model que presentem a continuació s’indiquen els apartats més habituals que conformen una memòria d’actuació d’un projecte o memòria d’activitats

La redacció de la memòria és un procés mitjançant el qual l’associació treballa per tal de saber com ha anat el desenvolupament del projecte i prendre consciència de quins aspectes han funcionat i quins caldria millorar. A més, sol anar acompanyat d’una memòria econòmica del projecte.

Normalment la memòria d’actuació es redacta al final del projecte, quan ja s’han desenvolupat les diferents fases que havien estat previstes en el projecte o al llarg de l’any.

Aquesta és una bona eina per sintetitzar l’avaluació del projecte i en especial si aquest ha assolit els seus objectius o no i per quines raons, així com els aprenentatges que s’han obtingut amb el disseny i el procés d’aquest. 

Aquests aprenentatges, així com el conjunt de l’avaluació, han de ser la base per la creació de nous projectes. També pot servir per ajudar a la comunicació de les conclusions a les persones sòcies, a les institucions finançadores o a les entitats col·laboradores.

Per entendre millor aquesta PDA recomanem llegir la Fitxa temàtica núm. 66, que l’acompanya i explica en detall.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES