Skip to Content

Plantilla de fitxa d'esmenes
Número: 42

A continuació us proposem una plantilla per esmenar, és a dir, fer propostes per modificar el text de la documentació de l’Assemblea General Ordinària per part de les sòcies de l’entitat. Així doncs, aquesta fitxa s’enviarà amb la documentació de l’AGO perquè les sòcies l’omplin si tenen alguna modificació a fer-li al text. Llavors, s’enviaran les fitxes a la Junta Directiva o a l’equip tècnic i aquests recopilaran totes les esmenes (aquesta fitxa també es pot utilitzar per la recopilació), i les enviaran a tothom perquè les esmenes es puguin valorar abans de l’AGO.

Tingueu en compte que la plantilla és una eina que us ha de ser d’utilitat i que l’heu de modificar en funció de les necessitats i circumstàncies de la vostra entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

A més, al CRAJ disposem del següent material de cessió o lloguer que us pot ser d’utilitat per a la vostra assemblea:

  • Urna de metacrilat
  • Vídeoprojector
  • Pantalla
  • Punter làser per presentacions
  • Faristol

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES