Skip to Content

Plantilla de fitxa d'esmenes
Número: 42

A continuació us proposem una plantilla per esmenar, és a dir, fer propostes per modificar el text de la documentació de l’Assemblea General Ordinària per part dels socis/es de l’entitat. Així doncs, aquesta fitxa s’enviarà amb la documentació de l’AGO perquè els i les sòcies l’omplin si tenen alguna modificació a fer-li al text. Llavors, s’enviaran les fitxes a la Junta Directiva o a l’equip tècnic i aquests recopilaran totes les esmenes (aquesta fitxa també es pot utilitzar per la recopilació), i les enviaran a tothom perquè les esmenes es puguin valorar abans de l’AGO.

Tingueu en compte que la plantilla és una eina que us ha de ser d’utilitat i que l’heu de modificar en funció de les necessitats i circumstàncies de la vostra entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

A més, al CRAJ disposem del següent material de cessió o lloguer que us pot ser d’utilitat per a la vostra assemblea:

  • Urna de metacrilat
  • Vídeoprojector
  • Pantalla
  • Punter làser per presentacions
  • Faristol

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES