Skip to Content

Plantilla de fitxa de salut

A continuació us presentem un model de document que podeu utilitzar per tal de tenir una acurada fitxa de salut. A la fitxa de salut queda recollida tota la informació en relació a les dades mèdiques i sanitàries que ens poden servir en cas d’accident quan fem una activitat amb la nostra entitat i per conèixer l’estat de salut de les persones, com malalties, al·lèrgies i intoleràncies.

En cas de treballar amb infants i joves menors d’edat és important que sol·liciteu autorització expressa dels pares/mares/tutors legals. 

D’altra banda també s’ha de tenir en compte que les dades que apareixen en una fitxa de salut o autorització sanitària són de caràcter privat i que les persones que la signen donen un permís explícit a l’entitat en qüestió a utilitzar-les en cas que sigui necessari i durant un temps determinat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES