Skip to Content

Plantilla de fitxa d’activitats i valoració
Número: 13

A continuació us presentem un model de document que podeu utilitzar per a fer una bona preparació i valoració d’una activitat. Entenem per activitat totes aquelles accions que duem a terme com a associació dins del nostre funcionament habitual: tallers, gimcanes, excursions, debats, concerts…

Un dels avantatges d’utilitzar fitxes d’activitat és que un cop feta se’n pot fer un recull, fet que facilita el relleu a les entitats. Pot ser interessant, doncs, tenir una «carpeta de recursos», on anem guardant totes les activitats que duem a terme. 

Tingueu en compte que la plantilla és una eina que us ha de ser d’utilitat i que l’heu de modificar en funció de les necessitats i circumstàncies de la vostra entitat.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES