Skip to Content

Plantilla de delegació de vot
Número: 39

A continuació us presentem un certificat de delegació de vot per a les Assemblees Generals. Aquest certificat s’ha d’enviar amb la documentació que s’envia de l’Assemblea General per tal que els socis i sòcies que ho desitgin puguin delegar el seu vot en un altre persona sòcia.

Cada associada té, com a mínim, un vot a l’Assemblea General, tret que els estatuts indiquin una altra cosa. Aquest dret de vot es pot exercir de diversos mitjans i, entre ells, per delegació. Per poder-ho dur a terme d’aquesta manera, s’ha de fer formalment, identificant la persona delegant i delegada, així com la data de l’assemblea en la qual ha de tenir lloc aquesta delegació.

Tal i com s’estableix a la Llei 4/2008 de 24 d’abril, es permet el dret de representació o delegació de vot si així està previst i regulat en els estatuts de l’associació. Cal establir, doncs, la forma en què aquesta delegació es considera vàlida i es pot establir alhora una limitació. Per exemple: establir que en una mateixa persona sòcia no podran recaure més de cinc vots delegats. En cas de no voler establir la delegació o representació de vot s’hauria de prohibir expressament en els estatuts.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

A més, al CRAJ disposem del següent material de cessió o lloguer que us pot ser d’utilitat per a la vostra assemblea:

  • Urna de metacrilat
  • Vídeoprojector
  • Pantalla
  • Punter làser per presentacions
  • Faristol

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES