Skip to Content

Plantilla de declaració responsable de presentació de factures originals
Categories:
Número: 35

A continuació us presentem un model de document que l’entitat pot crear en cas de necessitar que el president o presidenta de l’entitat hagi de declarar, per a la sol·licitud o justificació d’una subvenció a l’administració, altres entitats públiques o privades, que no utilitzarà els fons per cobrir despeses ja cobertes per altres subvencions, és a dir, que les factures que presentarà de les despeses del projecte seran verídiques i únicament entregades per justificar el finançament en qüestió

En el cas que el projecte hagi tingut dos finançaments i cada finançament cobreixi un percentatge de les despeses (ja que en molts casos no es finança la totalitat del projecte), caldrà que la persona que gestioni la justificació del finançament defineixi en la mateixa factura o en el document comptable on s’especifiqui comptablement la justificació de la despesa, el percentatge de la despesa que correspon al finançador en qüestió.

En el cas d’haver de justificar un projecte al qual li han sigut atorgades diverses subvencions de vàries institucions, caldrà vigilar no entregar físicament les mateixes factures com a justificació a diferents institucions, doncs es pot considerar presentació de duplicitat de factures en el tràmit de la justificació. Caldrà gestionar correctament la distribució de les factures aplicades a l’import de la subvenció per tal d’evitar-ho.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES