Skip to Content

Plantilla de control d’ingressos i despeses en efectiu

A continuació us presentem un model de document que podeu utilitzar per a portar un registre acurat de totes les entrades i sortides de diners en efectiu de l’entitat.

Partim de la consideració que l’entitat disposa d’una caixeta tancada, en la qual només hi tenen accés aquelles persones autoritzades per l’assemblea, i que totes elles comparteixen un mateix procediment de control del moviment econòmic que s’hi desenvolupa. 

En aquest sentit, és important ser rigorosos amb deixar tots els moviments anotats en el document de control, fet que ens permetrà, a final de mes, fer un recompte del total de moviments efectuats i comprovar que cada despesa té el seu tiquet corresponent.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en 2 formats descarregables (.odt i .docx) i en 1 online (Drive). Pel que fa al format online, us recomanem que dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia”).

A més, tingueu en compte la següent llegenda: 

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir. 
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla. 

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

PLANTILLA ONLINE

DESCÀRREGUES