Skip to Content

Plantilla de certificat de l'acord d'obertura d'una delegació d'una associació o federació
Número: 50

Aquest certificat és necessari per inscriure al Registre d’Associacions l’obertura d’una delegació. L’acord d’obertura de la delegació es pot inscriure quan l’òrgan competent de l’associació acorda obrir la delegació en una altra localitat perquè hi exercirà de forma regular les funcions de l’associació. La inscripció és a efectes de publicitat, és a dir, no hi haurà resposta del registre, simplement s’inscriu la delegació. 

Aquest acord de l’obertura el pot prendre la Junta Directiva o l’Assemblea General i són els estatuts de l’associació els que han de preveure a quin òrgan correspon l’adopció de l’acord.

S’ha d’indicar la localitat en què s’ubica la delegació amb expressa menció del domicili de la delegació (carrer, núm. i localitat) i les persones que estaran al front de la delegació identificades pel seu nom i cognoms, núm. de DNI o permís de residència.

A continuació teniu el model de certificat de l’acord d’obertura d’una delegació en PDF emplenable que facilita el Departament de Justícia. Aquí el tràmit en línia: Inscripció de la delegació d’una associació o federació.

Com fer servir la plantilla? 

Trobareu la plantilla en format PDF emplenable. Per poder descarregar i emplenar adequadament els formularis en format PDF és necessari que disposeu d’un lector d’arxius PDF. En aquest enllaç podeu trobar tots els certificats que facilita el Departament de Justícia: Documents associacions.

Recursos d’interès relacionats

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si sou una associació o col·lectiu de joves de Barcelona i teniu qualsevol dubte sobre gestió associativa ens ho podeu consultar trucant al 93 265 52 17 o escrivint-nos per Telegram o WhatsApp (652 87 81 22) o per correu electrònic a info@crajbcn.cat. No dubteu en contactar-nos!

DESCÀRREGUES